Poštovani partneri,

Svijet se dramatično mijenja i ako ne želimo zaostajati i mi se moramo mijenjati. Demografske promjene, urbanizacija, održivost i digitalizacija: to su glavni trendovi koji trenutačno preoblikuju svijet, pa tako transformiraju i automobilsku industriju. Elektro mobilnost je jedna od ključnih promjena koja se već ističe u ovom sektoru i koja trenutačno doživljava najveći procvat. Tvrtka ŠKODA AUTO pažljivo prati sve trendove i uvrstila ih je u svoju strategiju za 2025. čije središnje stupove čine digitalizacija i elektrifikacija. U svakom trenutku želimo najbolje za svoje kupce.

Stigao je trenutak da kupcima ponudimo prvo SUV vozilo marke ŠKODA na isključivo električni pogon – Novi, potpuno električni ENYAQ iV. Pokretan dobrom energijom. Priključite se.

ENYAQ iV je prvi član nove obitelji potpuno električnih SUV vozila marke ŠKODA.

Slijedeći tradiciju obitelji SUV vozila, ime ovog modela završava slovom Q, no krši uvriježeni običaj započinjući slovom E, koje ukazuje na to da se radi o potpuno električnom automobilu. Samo ime temelji se na irskom imenu “Enya”, koje znači “izvor života” i aludira na temperament novog automobila i na potpuno novo iskustvo vožnje koje donosi. Sve to zaokružuje preneseno značenje novog svitanja koje simbolizira ulazak naše marke u novu eru elektro mobilnosti. To je prvi model češkog proizvođača automobila izrađen na modularnoj električnoj platformi (MEB). Odvažan dizajn, bogata serijska oprema te već poznata kvaliteta naših vozila daje nam zapravo reci da imamo odličnog igrača u segmentu električnih vozila. Doseg i vrijeme punjenja – vrijednosti koje se vjerojatno smatraju najvažnijima za električne automobile – među najboljima su u njegovoj klasi. ENYAQ iV ostaje vjeran tradicionalnim vrijednostima marke – kao što su prostranost, Simply Clever rješenja i neodoljiva vrijednost za novac – zbog kojih su ŠKODA automobili tako privlačni milijunima kupaca širom svijeta.

Kampanja sadrži: televizijsku kampanju sa spotovima u trajanju od 25 sekundi koji služi kao uvod, TV spot u trajanju od 30 sec koji ćemo poslati naknado jer je još u izradi, digitalno oglašavanje, Go2Digital (DOOH) i radio oglašavanje.

Dinamika oglašavanja i vizuali se nalaze u priloženim datotekama.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Želimo vam puno uspjeha u prodaji našeg prvog potpuno električnog ŠKODA ENYAQ iV.
Priključite se 😊
Vaš ŠKODA tim

 
Downloads:

Media plan:

TV:

Radio:

     Radio spot 22 sec

Digital:
 
 
  © ŠKODA Hrvatska 2021   Facebook